Dag van de Korte Kinderfilm 2020 (2020)

Dag van de Korte Kinderfilm 2020

39 minuten 30-11-2020
Op de kortste dag van het jaar, 21 december, vieren we De Dag van de Korte Film. Met een speciaal filmprogramma trakteren we kinderen vanaf vier jaar op de beste korte animatiefilms uit Europa. Op de fiets of op de motor, op de bodem van de zee of in het bos, dit programma neemt je mee naar de mooiste plekken.Cat Lake City Antje Heyn, DE 2019, 7' Percy de Kat heeft veel zin in een lekker dagje ontspannen in het kattenvakantieparadijs Cat Lake City. Maar hij had zich er toch iets anders bij voorgesteld, zelfs een plekje op zijn eigen handdoek is niet veilig… Knock Knock Ivana Guljaševi? Kuman, HR 2018, 4' Een gele duikboot met daarin een klein meisje beweegt door de grote oceaan en wordt begroet door verschillende zeebeesten en andere onderwaterwezens. Grandma's Pancakes Dominyka Adomaityt?, Vykintas Labanauskas, LT 2019, 2' Oma zou het zo fijn vinden als je eens op bezoek kwam, ze heeft lekker pannenkoeken voor je gebakken! The Last Day of Autumn Marjolaine Perreten, CH/ FR 2019, 8' De dieren die in het bos leven verzamelen stiekem allemaal fietsonderdelen om een fiets kunnen bouwen voor de grote race op de laatste dag van de herfst. Fietsen in alle soorten en maten. Paraplü Markus Kempken, DE 2008, 3' Drie mannetjes in de regen. Kun jij voorspellen wie er nat wordt? Unhinged Tom Caulfield, IE 2015, 3' Vrolijke piepende beestjes in het scharnier van een deur in een chic hotel. Een drupje olie heeft helaas niet het gewenste resultaat. Combing Egl? Mameniškyt?, LT 2019, 5' Je kunt er helemaal in op gaan, het kammen van je haar. Deze animatie neemt je mee op de golven van de kam over de strengen van het haar. Trampoline Maarten Koopman, NL 2013, 3' Het scherm is een trampoline waarop mensen en dieren lol maken. Vanonder de trampoline kijken we naar al die verschillende voetjes, en dan gebeurt er iets onverwachts. Ride Paul Bush, PT/UK 2018, 6' Honderden verschillende motoren zijn beeld voor beeld geanimeerd om de motorrijder mee te nemen op een ritje door het platteland.

Regisseur Dag van de Korte Kinderfilm 2020

Onbekend

Schrijvers Dag van de Korte Kinderfilm 2020

Onbekend

Cast Dag van de Korte Kinderfilm 2020

Onbekend

Filmagenda van Dag van de Korte Kinderfilm 2020

Dag van de Korte Kinderfilm 2020

Wil jij weten waar Dag van de Korte Kinderfilm 2020 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dag van de Korte Kinderfilm 2020 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dag van de Korte Kinderfilm 2020 informatie

Benieuwd waar Dag van de Korte Kinderfilm 2020 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dag van de Korte Kinderfilm 2020. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dag van de Korte Kinderfilm 2020 al heeft ontvangen.

Dag van de Korte Kinderfilm 2020 trailer

Benieuwd of Dag van de Korte Kinderfilm 2020 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dag van de Korte Kinderfilm 2020 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dag van de Korte Kinderfilm 2020 kunt kijken!