Dagelijkse Talkshow (2020)

Dagelijkse Talkshow

20-09-2020
Wil je alle ins en outs van het festival weten en ben je toe aan een levendig, leuk en informatief intermezzo? Kom dan naar de dagelijkse Talkshow van Film by the Sea! Dagelijks praat presentator Karin van As in de Oude Bibliotheek in Vlissingen met meerdere gasten van het festival (filmmakers, schrijvers, juryleden, bekende Zeeuwen ) over hun ervaringen tijden deze editie van Film by the Sea. In ‘Hoe is het dan met Jan en Margreet’ vertelt festivaldirecteur Jan Doense wat hem die dag nu weer overkomen is, net als Margreet de Haan, van boekhandel ’t Spui. Film en literatuur worden zo wel heel mooi verenigd. En er is dagelijks livemuziek! Karin van As biedt het publiek tijdens de talkshow een zalig spannend, levendig en leuk kijkje achter de schermen van het leukste filmfestival van Nederland! Alvast Zeeuwse tipjes van de sluier: tijdens de eerste talkshow wordt de shortlist voor de Zeeuwse boekenprijs bekendgemaakt en de laatste talkshow is zelfs geheel Zeeuws. Want dan is het weer Zeeuwse filmdag! Locatie: Oude Bibliotheek – Spuistraat 4 Dagelijks, van 12 sept t/m 19 september: 16.30 – 17.00 uur

Regisseur Dagelijkse Talkshow

Onbekend

Schrijvers Dagelijkse Talkshow

Onbekend

Cast Dagelijkse Talkshow

Onbekend

Filmagenda van Dagelijkse Talkshow

Dagelijkse Talkshow

Wil jij weten waar Dagelijkse Talkshow op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dagelijkse Talkshow draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dagelijkse Talkshow informatie

Benieuwd waar Dagelijkse Talkshow over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dagelijkse Talkshow . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dagelijkse Talkshow al heeft ontvangen.

Dagelijkse Talkshow trailer

Benieuwd of Dagelijkse Talkshow iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dagelijkse Talkshow jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dagelijkse Talkshow kunt kijken!