Danmarks Sønner

Danmarks Sønner

120 minuten Drama 2019
MovieMeter: 3,5
Een jaar nadat Denemarken werd opgeschrikt door een dodelijke bomaanslag, voert de ultranationalistische politicus Martin Nordahl met zijn Nationale Beweging de verkiezingspolls aan. De stemming in de samenleving ten aanzien van etnische minderheden verhardt snel. De negentienjarige Zakaria ziet de noodzaak om in actie te komen en laat daarvoor zelfs zijn moeder en zijn broertje in de steek. Voor eenzelfde soort dilemma komt Malik te staan, die als medewerker van de inlichtingendienst de groeiende dreiging professioneel het hoofd probeert te bieden. Hij onderzoekt onder meer een extreemrechtse groepering die het op 'etnisch onzuivere Denen' – mensen zoals hijzelf en zijn gezin – heeft voorzien, en die mogelijk banden onderhoudt met de politicus Nordahl.

Geregisseerd door

Ulaa Salim

Schrijvers

Ulaa Salim

Cast

Rasmus Bjerg
Mohammed Ismail Mohammed
Zaki Youssef
Imad Abul-Foul
Morten Holst
Ari Alexander

Alternatieve titels

Danmarks Sønner

Sons of Denmark

Bioscoopagenda van Danmarks Sønner

Danmarks Sønner

Wil jij weten waar Danmarks Sønner op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Danmarks Sønner draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Danmarks Sønner informatie

Benieuwd waar Danmarks Sønner over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Danmarks Sønner. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Danmarks Sønner al heeft ontvangen.

Danmarks Sønner trailer

Benieuwd of Danmarks Sønner iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Danmarks Sønner jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Danmarks Sønner kunt kijken!