https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/133680-d0e2e3366e71683f13f2e42a15046d376b868af8/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sons of Denmark (2019)

16 Geweld

Sons of Denmark

16 Geweld
120 minuten Drama 2019

Recensies Sons of Denmark

MovieMeter: 3,5

Filmposter Sons of Denmark

Een jaar nadat Denemarken werd opgeschrikt door een dodelijke bomaanslag, voert de ultranationalistische politicus Martin Nordahl met zijn Nationale Beweging de verkiezingspolls aan. De stemming in de samenleving ten aanzien van etnische minderheden verhardt snel. De negentienjarige Zakaria ziet de noodzaak om in actie te komen en laat daarvoor zelfs zijn moeder en zijn broertje in de steek. Voor eenzelfde soort dilemma komt Malik te staan, die als medewerker van de inlichtingendienst de groeiende dreiging professioneel het hoofd probeert te bieden. Hij onderzoekt onder meer een extreemrechtse groepering die het op 'etnisch onzuivere Denen' – mensen zoals hijzelf en zijn gezin – heeft voorzien, en die mogelijk banden onderhoudt met de politicus Nordahl.

Regisseur Sons of Denmark

Ulaa Salim

Schrijvers Sons of Denmark

Ulaa Salim

Cast Sons of Denmark

Rasmus Bjerg
Mohammed Ismail Mohammed
Zaki Youssef
Imad Abul-Foul

Alternatieve titels

Danmarks Sønner

Sons of Denmark

Filmagenda van Sons of Denmark

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Sons of Denmark draait helaas niet in de bioscoop

Sons of Denmark

Wil jij weten waar Sons of Denmark op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sons of Denmark draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sons of Denmark informatie

Benieuwd waar Sons of Denmark over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sons of Denmark. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sons of Denmark al heeft ontvangen.

Sons of Denmark trailer

Benieuwd of Sons of Denmark iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sons of Denmark jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sons of Denmark kunt kijken!