https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/162250-8e9859711733aa41acfae97bb0eab1eb4d10e789/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Dark Rider (2021)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Dark Rider

AL
91 minuten 08-07-2021

Filmposter Dark Rider

Als tiener werd de Australiër Ben Felten (51) gediagnosticeerd met een degeneratieve oogziekte, waardoor hij halverwege de dertig volledig blind werd. Ondanks jaren vol tegenslagen en de enorme risico’s, is Ben vastbesloten zijn kinderdroom om een professionele motorcoureur te worden, na te jagen. Samen met voormalig Grand Prix-kampioen Kevin Magee (57) wil hij het wereldsnelheidsrecord op land verbreken en de snelste blinde motorrijder ter wereld worden. Tijdens hun intense reis kruisen de paden van Ben en Kevin die van de dertienjarige Jed , die worstelt om zijn weg in het leven te vinden en lijdt aan een vergelijkbare oogaandoening.
Dark Rider Dark Rider Dark Rider Dark Rider
Filmposter Filmposter Dark Rider

Regisseur Dark Rider

Eva Küpper

Schrijvers Dark Rider

Onbekend

Cast Dark Rider

Onbekend

Filmagenda van Dark Rider

Dark Rider

Wil jij weten waar Dark Rider op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dark Rider draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dark Rider informatie

Benieuwd waar Dark Rider over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dark Rider. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dark Rider al heeft ontvangen.

Dark Rider trailer

Benieuwd of Dark Rider iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dark Rider jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dark Rider kunt kijken!