https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/187328-adbbd78b5a30b5e15c27d3aa2cdb0bd0e4fef23a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Das Mädchen und die Spinne (2021)

16 Seks Grof taalgebruik

Das Mädchen und die Spinne

16 Seks Grof taalgebruik
99 minuten 30-09-2021

Filmposter Das Mädchen und die Spinne

Een betoverende, tragikomische, sensuele film, waarin een jonge vrouw verhuist en een emotionele rollercoaster veroorzaakt. Alledaagse situaties veranderen in vervreemdende gebeurtenissen. De vrouwen zeggen dingen die je normaal alleen maar denkt of droomt. Hun seksuele verlangen is enorm, maar hun onhandigheid ook. Het broeit en zindert en ondertussen lijkt er nog niks van betekenis te gebeuren. Mara helpt Lisa verhuizen, want zij verlaat het gezamenlijke hippe huis en gaat op zichzelf wonen. Iedereen komt meehelpen. Maar terwijl ze vrolijk in de weer lijken met het verplaatsen van dozen en schilderen van muren, zindert het onder de oppervlakte. Mara trekt een spoor van kleine catastrofes door het nieuwe appartement van Lisa. De aardige klusjesman wordt door de jonge vrouwen doorgegeven als een seksspeeltje.Er worden geheime glimlachjes uitgewisseld en de onderlinge gesprekken waarin onzekerheden op fascinerende wijze worden gecamoufleerd nemen bizarre wendingen. De tweeling regisseurs Ramon en Silvan hebben een volkomen eigen filmtaal ontwikkeld, waarin de kleuren van het scherm afspatten. Een heel mooie en pure film, maar ook irritant, net zo’n satijnen stofje dat begint te rafelen en waar je dan aan blijft trekken totdat je het helemaal stuk maakt. Als een echt goed gedicht, of een film van Roy Andersson. “Arthouse audiences should response to its poetic handling and a needling, dust-dry drollery reminiscent of Roy Andersson.” – Screen International.

Bekijk het aanbod van Das Mädchen und die Spinne

Regisseurs Das Mädchen und die Spinne

Ramon Zürcher

Silvan Zürcher

Schrijvers Das Mädchen und die Spinne

Onbekend

Cast Das Mädchen und die Spinne

Henriette Confurius
Ursina Lardi
Liliane Amuat

Filmagenda van Das Mädchen und die Spinne

Das Mädchen und die Spinne

Wil jij weten waar Das Mädchen und die Spinne op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Das Mädchen und die Spinne draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Das Mädchen und die Spinne informatie

Benieuwd waar Das Mädchen und die Spinne over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Das Mädchen und die Spinne. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Das Mädchen und die Spinne al heeft ontvangen.

Das Mädchen und die Spinne trailer

Benieuwd of Das Mädchen und die Spinne iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Das Mädchen und die Spinne jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Das Mädchen und die Spinne kunt kijken!