https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/162437-e243403baca5f6c317fb26d7856cd3b988a66c5d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

David Attenborough: A Life on Our Planet (2020)

David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

David Attenborough: A Life on Our Planet

115 minuten 28-09-2020

Recensies David Attenborough: A Life on Our Planet

Filmposter David Attenborough: A Life on Our Planet

David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan. Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. Eerlijk, onthullend en urgent: David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties. De film is gemaakt door de bekroonde natuurfilmproducent Silverback Films en door het Wereld Natuur Fonds (WWF), is geregisseerd door Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey en heeft als uitvoerend producent Colin Butfield. De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Hij heeft alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en de wonderen van het leven wereldwijd onder de aandacht gebracht met toonaangevende natuurseries. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de Netflix-documentaireserie Our Planet.

Bekijk het aanbod van David Attenborough: A Life on Our Planet

Regisseur David Attenborough: A Life on Our Planet

Keith Scholey

Schrijvers David Attenborough: A Life on Our Planet

Onbekend

Cast David Attenborough: A Life on Our Planet

David Attenborough

Filmagenda van David Attenborough: A Life on Our Planet

David Attenborough: A Life on Our Planet

Wil jij weten waar David Attenborough: A Life on Our Planet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar David Attenborough: A Life on Our Planet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

David Attenborough: A Life on Our Planet informatie

Benieuwd waar David Attenborough: A Life on Our Planet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over David Attenborough: A Life on Our Planet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies David Attenborough: A Life on Our Planet al heeft ontvangen.

David Attenborough: A Life on Our Planet trailer

Benieuwd of David Attenborough: A Life on Our Planet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de David Attenborough: A Life on Our Planet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij David Attenborough: A Life on Our Planet kunt kijken!