David Byrne's American Utopia (2021)

David Byrne's American Utopia

24-06-2021
Het uitbundige en intrigerende concert American Utopia van David Byrne verlichtte vorig jaar Broadway met Byrnes kenmerkende, ritmische en inspirerende nummers. Hij werkte hiervoor met een levendige, nieuwe band en dansers uit de hele wereld en transformeerde zijn muziek in een tegengif tegen de polarisatie in Amerika en de rest van de wereld. Spike Lee bracht het bijzondere theaterstuk naar het grote doek als een oproep om met elkaar te verbinden, ongelijkheid te bestrijden en om, bovenal, het leven te vieren. David Byrne’s American Utopia roept ons allen op om na te denken, te verbinden en mee te dansen. Het muzikale meesterwerk zet aan tot nadenken en geeft ons precies wat we in deze tijd nodig hebben. Met onder andere Talking Heads-klassiekers als “Burning Down the House”, “Road to Nowhere” en “Once in a Lifetime”, maar ook nieuwe nummers als “Here” en een indrukwekkende cover van Janelle Monáe’s “Hell You Talmbout”. Bij het laatstgenoemde nummer zingt de band de namen van zwarte Amerikanen die zijn overleden door politiegeweld. Spike Lee’s krachtige beelden brengen de registratie naar het nu.

Regisseur David Byrne's American Utopia

Onbekend

Schrijvers David Byrne's American Utopia

Onbekend

Cast David Byrne's American Utopia

Onbekend

Filmagenda van David Byrne's American Utopia

David Byrne's American Utopia

Wil jij weten waar David Byrne's American Utopia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar David Byrne's American Utopia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

David Byrne's American Utopia informatie

Benieuwd waar David Byrne's American Utopia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over David Byrne's American Utopia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies David Byrne's American Utopia al heeft ontvangen.

David Byrne's American Utopia trailer

Benieuwd of David Byrne's American Utopia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de David Byrne's American Utopia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij David Byrne's American Utopia kunt kijken!