https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126479-825d525a71a762d3eba04d776f2e63ed5ac212a4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Daymohk (2019)

AL
In de documentaire Daymohk - Het land van de voorouders vertelt regisseur Masha Novikova (Drie Kameraden) het verhaal van de Tsjetsjeense sterdanser en choreograaf Ramzan Achmadov en zijn dansgroep Daymohk.

Bekijk trailer

Daymohk

AL
85 minuten Documentaire 09-05-2019

Recensies Daymohk

Filmposter Daymohk

In de documentaire Daymohk - Het land van de voorouders vertelt regisseur Masha Novikova (Drie Kameraden) het verhaal van de Tsjetsjeense sterdanser en choreograaf Ramzan Achmadov en zijn dansgroep Daymohk.

In de documentaire Daymohk - Het land van de voorouders vertelt regisseur Masha Novikova (Drie Kameraden en Zoete rook van het vaderland) het verhaal van de Tsjetsjeense sterdanser en choreograaf Ramzan Achmadov en zijn dansgroep Daymohk. Ramzan en de groep hebben onderdak gekregen bij de huidige president van Tsjetsjenië, Kadyrov. De dreiging voor het opheffen van Daymohk en daarmee het uitsterven van de eeuwenoude volksdans zijn voorlopig even voorbij. Maar het offer is groot. Niet alleen heeft Ramzan zijn dochter Aminat moeten afstaan aan Kadyrov, die haar zijn derde echtgenoot maakte, ook de jonge dansers van de groep zijn privébezit van de president geworden. In een poging de traditie van zijn land te redden, moet Ramzan afstaan wat hem het meest dierbaar is.
Daymohk Daymohk Daymohk Daymohk
Filmposter Filmposter Daymohk

Regisseurs Daymohk

Mascha Novikova

Masha Novikova

Schrijvers Daymohk

Tamara Vuurmans

Cast Daymohk

Onbekend

Filmagenda van Daymohk

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Daymohk draait helaas niet in de bioscoop

Daymohk

Wil jij weten waar Daymohk op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Daymohk draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Daymohk informatie

Benieuwd waar Daymohk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Daymohk. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Daymohk al heeft ontvangen.

Daymohk trailer

Benieuwd of Daymohk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Daymohk jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Daymohk kunt kijken!