days of heaven

16 Angst Geweld

days of heaven

16 Angst Geweld
94 minuten Drama, Romantiek 1978

Recensies days of heaven

Metacritic: 93,1
MovieMeter: 3,66
Rotten Tomatoes 92
Bill en Abby, een jong paar, probeert aan het begin van de twintigste eeuw de armoede in Chicago te ontvluchten en reist naar het zuiden. In Panhandle, Texas vinden ze werk op een boerderij. De boer die ernstig ziek is en binnen een jaar zal sterven wordt verliefd op Abby en vraagt haar ten huwelijk. Om er financieel beter van te worden besluiten Bill en Abby dat Abby met de boer trouwt. Wanneer de boer maar niet dood wil gaan stijgen de spanningen.

Regisseur days of heaven

Terrence Malick

Schrijvers days of heaven

Terrence Malick

Cast days of heaven

Brooke Adams
Sam Shepard
Richard Gere
Linda Manz

Bioscoopagenda van days of heaven

Helaas draait days of heaven niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1978.

days of heaven

Wil jij weten waar days of heaven op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar days of heaven draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

days of heaven informatie

Benieuwd waar days of heaven over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over days of heaven. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies days of heaven al heeft ontvangen.

days of heaven trailer

Benieuwd of days of heaven iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de days of heaven jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij days of heaven kunt kijken!