https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/202431-65c7323089acdbebf6d5f77ed64caf2db74182cf/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

DC Club van Super-Pets (2022)

6 Geweld Angst
Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto de Superhond een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten.

DC Club van Super-Pets

6 Geweld Angst
106 minuten 03-08-2022

Filmposter DC Club van Super-Pets

Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto de Superhond een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten.

Dwayne Johnson is de stem van Krypto de Superhond in het geanimeerde actie-avontuur DC Club van Super-Pets (OV) van regisseur Jared Stern en Warner Bros. Pictures. In de film zijn daarnaast de stemmen te horen van Kevin Hart (de “Jumanji”-films en “Secret Life of Pets”-films), Kate McKinnon (“Saturday Night Live”, de “Magic School Bus Rides Again”-films, “Ferdinand”), John Krasinski (de “Quiet Place”-films, “Free Guy”), Vanessa Bayer (“Saturday Night Live”, “Office Christmas Party”, “Trainwreck”), Natasha Lyonne (“Show Dogs”, “Ballmastrz 9009”), Diego Luna (“Rogue One: A Star Wars Story”, “Maya and the Three”), Marc Maron (“Joker”, “GLOW”), Thomas Middleditch (“Godzilla: King of the Monsters”, “Captain Underpants: The First Epic Movie”), Ben Schwartz (“Sonic the Hedgehog”, “Duck Tales”) en Keanu Reeves (de “Matrix”-films en “John Wick”-films). In “DC Club van Super-Pets” zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden. Stern heeft als schrijver/consultant meegewerkt aan de “LEGO®”-films en debuteert nu als regisseur van een animatiefilm. Hij regisseert de film naar een scenario dat hij met collega John Whittington heeft geschreven en dat gebaseerd is op de personages uit DC’s Superman, gecreëerd door Jerry Siegel en Joe Shuster. De film is geproduceerd door Patricia Hicks, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Hiram Garcia en Jared Stern. De uitvoerende producenten zijn John Requa, Glenn Ficarra, Nicholas Stoller, Allison Abbate, Chris Leahy, Sharon Taylor en Courtenay Valenti. Stern’s team bestaat verder uit production designer Kim Taylor (“The LEGO® Ninjago Movie”) en editors David Egan (“Game Night”, “Vacation”) en Jhoanne Reyes (“Teen Titans GO!”, “Young Justice”). De muziek is gecomponeerd door Steve Jablonsky (de “Transformers”-films). Warner Bros. Pictures presenteert DC Club van Super-Pets (OV), een productie van Seven Bucks. De film wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

Bekijk het aanbod van DC Club van Super-Pets

Regisseurs DC Club van Super-Pets

Jared Stern

Sam Levine

Schrijvers DC Club van Super-Pets

Onbekend

Cast DC Club van Super-Pets

Dwayne Johnson
John Krasinski
Keanu Reeves

Alternatieve titels

DC League of Super-Pets

DC Club van Super-Pets

Filmagenda van DC Club van Super-Pets

DC Club van Super-Pets

Wil jij weten waar DC Club van Super-Pets op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar DC Club van Super-Pets draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

DC Club van Super-Pets informatie

Benieuwd waar DC Club van Super-Pets over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over DC Club van Super-Pets. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies DC Club van Super-Pets al heeft ontvangen.

DC Club van Super-Pets trailer

Benieuwd of DC Club van Super-Pets iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de DC Club van Super-Pets jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij DC Club van Super-Pets kunt kijken!