De acht: De koers staat nooit stil (2024)

De acht: De koers staat nooit stil

23-07-2024
Een ode aan de vrijwilligers die ieder jaar de wielerkoers in het dorpje Chaam waarmaken. Met veel liefde, veerkracht en doorzettingsvermogen biedt dat kleine dorpje ieder jaar weerstand tegen de snel veranderende buitenwereld. In deze documentaire volg je de vrijwilligers die niet zonder de wielerronde kunnen én willen.

Regisseurs De acht: De koers staat nooit stil

J.W. Schram

Paul Schram

Frank van Osch

Schrijvers De acht: De koers staat nooit stil

Onbekend

Cast De acht: De koers staat nooit stil

Onbekend

Filmagenda van De acht: De koers staat nooit stil

De acht: De koers staat nooit stil

Wil jij weten waar De acht: De koers staat nooit stil op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De acht: De koers staat nooit stil draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De acht: De koers staat nooit stil informatie

Benieuwd waar De acht: De koers staat nooit stil over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De acht: De koers staat nooit stil. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De acht: De koers staat nooit stil al heeft ontvangen.

De acht: De koers staat nooit stil trailer

Benieuwd of De acht: De koers staat nooit stil iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De acht: De koers staat nooit stil jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De acht: De koers staat nooit stil kunt kijken!