De Allergrootste Slijmfilm (2022)

AL

De Allergrootste Slijmfilm

AL
2022
Indy (Bibi) is terug in de Allerlaatste, Allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen?

Regisseur De Allergrootste Slijmfilm

Martijn Smits

Schrijvers De Allergrootste Slijmfilm

Onbekend

Cast De Allergrootste Slijmfilm

Geza Weisz
Yolanthe Cabau
Matheu Hinzen
Bibi

Filmagenda van De Allergrootste Slijmfilm

De Allergrootste Slijmfilm

Wil jij weten waar De Allergrootste Slijmfilm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Allergrootste Slijmfilm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Allergrootste Slijmfilm informatie

Benieuwd waar De Allergrootste Slijmfilm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Allergrootste Slijmfilm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Allergrootste Slijmfilm al heeft ontvangen.

De Allergrootste Slijmfilm trailer

Benieuwd of De Allergrootste Slijmfilm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Allergrootste Slijmfilm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Allergrootste Slijmfilm kunt kijken!