De architectuur van film (2024)

De architectuur van film

120 minuten 24-02-2024
Cursus De architectuur van film Donderdagen; 28 maart, 11 april, 25 april, 9 mei 2024 Prijs: 52,00 incl. koffie en thee Aanvang: 19.15 uur Start: 19:30 uur Einde: 21.00 uur  U koopt een ticket voor de datum van 28 maart en krijgt daarmee toegang tot alle vier de cursusdagen. De architectuur van film Film en architectuur hebben een bijzondere band met elkaar. In beide disciplines gaat het om het scheppen van ruimtes en plaatsen, of zelfs van complete werelden. Misschien herkent u het gevoel dat je in sommige films zou willen wonen. Misschien heeft u ooit een bijzondere filmlocatie bezocht, om te ontdekken dat de plek er in werkelijkheid totaal anders uitziet. Welke invloed hebben films op de gebouwen van de toekomst? Hoe kunnen locaties hun eigen bijdrage leveren aan het verhaal dat de film te vertellen heeft? Filmjournalist Kevin Toma (de Volkskrant) neemt u mee op een spannende, amusante en verhelderende ontdekkingstocht door de architectuur van film, langs betonwijken en grootstedelijke rafelranden, naar futuristische utopieën en spookhotels. Volkskrant-journalist Kevin Toma Kevin Toma studeerde Filmwetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (tegenwoordig Radboud Universiteit). Sinds 2007 is hij als filmjournalist verbonden aan de Volkskrant. Daarnaast is hij filmdocent en componist en uitvoerder van nieuwe muziek voor zwijgende films. Eerder verzorgde hij voor Cinecitta de cursussen De kracht van filmmuziek en Film als Filosofie

Regisseur De architectuur van film

Onbekend

Schrijvers De architectuur van film

Onbekend

Cast De architectuur van film

Onbekend

Filmagenda van De architectuur van film

De architectuur van film

Wil jij weten waar De architectuur van film op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De architectuur van film draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De architectuur van film informatie

Benieuwd waar De architectuur van film over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De architectuur van film. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De architectuur van film al heeft ontvangen.

De architectuur van film trailer

Benieuwd of De architectuur van film iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De architectuur van film jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De architectuur van film kunt kijken!