De architectuur van film (2024)

De architectuur van film

120 minuten 21-06-2024
Lezing waarin filmjournalist, componist en wetenschapper Kevin Toma ingaat op de band die film en architectuur met elkaar hebben. Een onderhoudende ontdekkingstocht voorbij de rand van het decor, naar spookhotels en precies ontworpen fantasiewerelden.

Regisseur De architectuur van film

GEEN

Schrijvers De architectuur van film

Onbekend

Cast De architectuur van film

Onbekend

De architectuur van film

Wil jij weten waar De architectuur van film op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De architectuur van film draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De architectuur van film informatie

Benieuwd waar De architectuur van film over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De architectuur van film. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De architectuur van film al heeft ontvangen.

De architectuur van film trailer

Benieuwd of De architectuur van film iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De architectuur van film jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De architectuur van film kunt kijken!