De avond van de Limburgse korte film (2023)

De avond van de Limburgse korte film

90 minuten 30-09-2023
De tweede editie van De avond van de Limburgse Korte Film, een nieuw initiatief van CineSud, Limburg Film Festival en Limburgse filmtheaters.

Regisseur De avond van de Limburgse korte film

Onbekend

Schrijvers De avond van de Limburgse korte film

Onbekend

Cast De avond van de Limburgse korte film

Onbekend

De avond van de Limburgse korte film

Wil jij weten waar De avond van de Limburgse korte film op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De avond van de Limburgse korte film draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De avond van de Limburgse korte film informatie

Benieuwd waar De avond van de Limburgse korte film over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De avond van de Limburgse korte film. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De avond van de Limburgse korte film al heeft ontvangen.

De avond van de Limburgse korte film trailer

Benieuwd of De avond van de Limburgse korte film iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De avond van de Limburgse korte film jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De avond van de Limburgse korte film kunt kijken!