De Avond van de Limburgse Korte Film 2023 (2024)

De Avond van de Limburgse Korte Film 2023

28-05-2024
Laat je verrassen door recente en nieuwe juweeltjes uit eigen regio tijdens de derde editie van De Avond van de Limburgse Korte Film. Een initiatief van CineSud i.s.m. enkele Limburgse filmtheaters. In elke stad kiest het publiek haar favoriet. De over-all favoriet wint de prijs van het Limburgse filmpubliek bestaande uit een cash geldprijs van € 1.500 beschikbaar gesteld door CineSud. • Venlonaar Sem Dingemans is fysiek aanwezig om over zijn film GOUDHAAN te praten.• ► AMY & MAY, Catherina Iosifidis, 2022, 10’ De vriendschap tussen twee beste vrienden wordt op de proef gesteld wanneer ze op een feestje twee Franse jongens ontmoeten. ► GOUDHAAN, Sem Dingemans, 2023, 21’ Door de slecht lopende wasstraat en de komst van een nieuwe vriendin verliest Dennis zich in een drang om zich tegenover zijn vader te bewijzen. Sem is aanwezig deze avond voor een Q&A. ► STRIPPED DOWN, Nathalie Roux, 2023, 9’49 Om te worden wie ze wil zijn, zegt een vrouw vaarwel tegen wie ze was en de verwachtingen die haar hebben beperkt. ► JAGERS, Karel Konings & Maarten Sleegers, 2023, 15’ Nadat een groep zogenaamde pedojagers een vermeende pedofiel in elkaar slaat, vreest een van hen dat hij door hem is herkend. ► MAGMA, Luca Meisters, 2023, 15’15 Esra, overweldigd door haar vaders plotselinge handicap, wordt als negenjarige verstrikt in een web van leugens. ► SCHAAMHAAR, Wibout Warnaar, 2022, 8’ Een kalende jongeman besluit zijn haarverlies te verbergen om een romantische relatie aan te gaan. _____ De films worden voorzien van een korte video-inleiding door de makers, zodat je ook de gezichten achter de films leert kennen. Om weer structureel aandacht te schenken aan de korte pareltjes uit de eigen provincie, slaan CineSud en de Limburgse filmhuizen de handen ineen met De Avond van de Limburgse korte film. Deelnemende theaters zijn Lumière Cinema Maastricht, Filmhuis De Spiegel Heerlen, HuB. Kerkrade, Filmhuis ZICHT Sittard, ECI Cultuurfabriek Roermond en Filmtheater De Nieuwe Scene in Venlo.

Regisseurs De Avond van de Limburgse Korte Film 2023

Catherina Iosifidis

Sem Dingemans

Nathalie Roux

Karel Konings en Maarten Sleegers

Luca Meisters

Wibout Warnaar

Schrijvers De Avond van de Limburgse Korte Film 2023

Onbekend

Cast De Avond van de Limburgse Korte Film 2023

diversen

De Avond van de Limburgse Korte Film 2023

Wil jij weten waar De Avond van de Limburgse Korte Film 2023 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Avond van de Limburgse Korte Film 2023 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Avond van de Limburgse Korte Film 2023 informatie

Benieuwd waar De Avond van de Limburgse Korte Film 2023 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Avond van de Limburgse Korte Film 2023. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Avond van de Limburgse Korte Film 2023 al heeft ontvangen.

De Avond van de Limburgse Korte Film 2023 trailer

Benieuwd of De Avond van de Limburgse Korte Film 2023 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Avond van de Limburgse Korte Film 2023 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Avond van de Limburgse Korte Film 2023 kunt kijken!