Evenings (1988)

Evenings

122 minuten Drama, Komedie, Biografisch 1988

Recensies Evenings

MovieMeter: 3,09

Filmposter Evenings

Het is 1946, rond Kerstmis. Frits van Egters, kantoorklerk tegen heug en meug, volgen wij op zijn avondlijke tochten langs zijn vrienden en vriendinnen. Frits is ervan overtuigd dat er een mooier en spannender leven mogelijk moest zijn. Via de dromen over het 'Andere Leven' en zijn tedere omgang met een speelgoedkonijn raken wij meer en meer vertrouwd met zijn geheime hunkeringen. Op de laatste dag van het jaar houdt Frits een ironische toespraak tot het vuurwerk.
Filmposter Filmposter Evenings

Regisseur Evenings

Rudolf van den Berg

Schrijvers Evenings

Gerard Reve

Rudolf van den Berg

Jean Ummels

Cast Evenings

Rijk de Gooyer
Thom Hoffman
Viviane de Muynck
Pierre Bokma

Alternatieve titels

De Avonden

Evenings

Evenings

Wil jij weten waar Evenings op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Evenings draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Evenings informatie

Benieuwd waar Evenings over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Evenings. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Evenings al heeft ontvangen.

Evenings trailer

Benieuwd of Evenings iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Evenings jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Evenings kunt kijken!