De Avonturen van Pil (2021)

De Avonturen van Pil

89 minuten 2021
In de straten van de middeleeuwse stad Nevelburg woont Pil, een jong weesmeisje met haar drie tamme wezels. Om te overleven stelen ze voedsel uit het kasteel van de gemene bevelhebber Tristan, die zich de troon heeft toege igend. Op een dag vermomt Pil zich als prinses om aan de bewakers van het kasteel te ontsnappen. Dit is het begin van een waanzinnig avontuur om Roland te redden, de echte erfgenaam van de troon die werd betoverd en getransformeerd in een ‘kipkat’ (half kip, half kat). Het is een avontuur dat het hele koninkrijk op zijn kop zet. Pil leert dat adel in elk van ons te vinden is en vindt de familie die ze nooit heeft gehad.

Regisseur De Avonturen van Pil

Julien Fournet

Schrijvers De Avonturen van Pil

Onbekend

Cast De Avonturen van Pil

Bas Keijzer
Rolf Koster
Esther Mbire

Filmagenda van De Avonturen van Pil

De Avonturen van Pil

Wil jij weten waar De Avonturen van Pil op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Avonturen van Pil draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Avonturen van Pil informatie

Benieuwd waar De Avonturen van Pil over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Avonturen van Pil. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Avonturen van Pil al heeft ontvangen.

De Avonturen van Pil trailer

Benieuwd of De Avonturen van Pil iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Avonturen van Pil jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Avonturen van Pil kunt kijken!