DE AVONTUREN VAN PIM EN POM (2020)

DE AVONTUREN VAN PIM EN POM

60 minuten 23-10-2020
Bij Pim en Pom op de thee. Animatiefilm naar de verhalen van Mies Bouhuys, in combinatie met de karakteristieke tekenstijl van Fiep Westendorp. In deze huiselijke maar ook avontuurlijke animatieserie komen de poezen Pim en Pom tot leven. Fiona van Heemstra schreef in de geest van de twee poezen die door Mies Bouhuys beschreven en door Fiep Westendorp getekend werden: grappige, knusse, vreemde en ontroerende verhalen over de wonderlijke wereld door de ogen van Pim en Pom. De Avonturen van Pim en Pom beginnen meestal in hun eigen huis. Hun fantasie brengt hen vervolgens in allerlei situaties die zich vaak in de grote mensenwereld afspelen. De serie bestaat uit een reeks avontuurtjes van vijf minuten. Vanaf 3 jaar.

Regisseur DE AVONTUREN VAN PIM EN POM

Onbekend

Schrijvers DE AVONTUREN VAN PIM EN POM

Onbekend

Cast DE AVONTUREN VAN PIM EN POM

Onbekend

Filmagenda van DE AVONTUREN VAN PIM EN POM

DE AVONTUREN VAN PIM EN POM

Wil jij weten waar DE AVONTUREN VAN PIM EN POM op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar DE AVONTUREN VAN PIM EN POM draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

DE AVONTUREN VAN PIM EN POM informatie

Benieuwd waar DE AVONTUREN VAN PIM EN POM over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over DE AVONTUREN VAN PIM EN POM. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies DE AVONTUREN VAN PIM EN POM al heeft ontvangen.

DE AVONTUREN VAN PIM EN POM trailer

Benieuwd of DE AVONTUREN VAN PIM EN POM iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de DE AVONTUREN VAN PIM EN POM jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij DE AVONTUREN VAN PIM EN POM kunt kijken!