The Happiest Man in the World (2024)

The Happiest Man in the World

16-06-2024
Het is liefde op het eerste gezicht voor Asja en Zoran, totdat ze ontdekken dat ze ooit aan weerszijden van het slagveld hebben gestaan. Om nieuwe mensen te ontmoeten, besluit de 40-jarige Asja om naar een speeddate-evenement te gaan. Daar ontmoet ze bankier Zoran en al snel beginnen ze te geloven dat zij dé perfecte match zijn – maar of ze met alles matchen?

Regisseur The Happiest Man in the World

Teona Strugar Mitevska

Schrijvers The Happiest Man in the World

Onbekend

Cast The Happiest Man in the World

Onbekend

The Happiest Man in the World

Wil jij weten waar The Happiest Man in the World op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Happiest Man in the World draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Happiest Man in the World informatie

Benieuwd waar The Happiest Man in the World over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Happiest Man in the World. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Happiest Man in the World al heeft ontvangen.

The Happiest Man in the World trailer

Benieuwd of The Happiest Man in the World iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Happiest Man in the World jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Happiest Man in the World kunt kijken!