De Ballade van een Soldaat

De Ballade van een Soldaat

89 minuten 01-04-2020

Recensies De Ballade van een Soldaat

De jonge Russische soldaat Alyosha Skvortsov slaagt erin twee Duitse tanks te vernietigen, waarmee hij zes dagen verlof verdient. Hij wil zijn moeder bezoeken, maar tijdens de lange treinreis ontmoet hij allerlei vreemde mensen, die allemaal zijn hulp nodig hebben.

Regisseur De Ballade van een Soldaat

Onbekend

Schrijvers De Ballade van een Soldaat

Onbekend

Cast De Ballade van een Soldaat

Onbekend

Filmagenda van De Ballade van een Soldaat

De Ballade van een Soldaat

Wil jij weten waar De Ballade van een Soldaat op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Ballade van een Soldaat draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Ballade van een Soldaat informatie

Benieuwd waar De Ballade van een Soldaat over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Ballade van een Soldaat. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Ballade van een Soldaat al heeft ontvangen.

De Ballade van een Soldaat trailer

Benieuwd of De Ballade van een Soldaat iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Ballade van een Soldaat jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Ballade van een Soldaat kunt kijken!