de battre mon coeur s'est arrete (2005)

16 Geweld Seks Grof taalgebruik

de battre mon coeur s'est arrete

16 Geweld Seks Grof taalgebruik
108 minuten Thriller 2005

Recensies de battre mon coeur s'est arrete

Metacritic: 75,1
MovieMeter: 3,52
Rotten Tomatoes 86

Filmposter de battre mon coeur s'est arrete

Hij lijkt op zijn ene ouder, maar wil in de voetsporen van de ander treden. Tom verdient zijn geld net als zijn vader met dubieuze huizenhandel. In een appartement dat hij goedkoop op wil kopen, laat hij ratten los, een gekraakt pand wordt hardhandig onbewoonbaar gemaakt. Pas als hij op een avond de impresario tegenkomt van zijn overleden moeder, die concertpianiste was, bedenkt Tom zich weer dat hij ook musicus wilde worden. Het verlangen die ambitie opnieuw vorm te geven, splijt zijn bestaan.
Filmposter Filmposter de battre mon coeur s'est arrete

Regisseur de battre mon coeur s'est arrete

Jacques Audiard

Schrijvers de battre mon coeur s'est arrete

James Toback

Jacques Audiard

Tonino Benacquista

Cast de battre mon coeur s'est arrete

Romain Duris
Jonathan Zaccaï
Niels Arestrup
Aure Atika
Emmanuelle Devos
Gilles Cohen

Alternatieve titels

de battre mon coeur s'est arrete

The Beat That My Heart Skipped

Filmagenda van de battre mon coeur s'est arrete

de battre mon coeur s'est arrete

Wil jij weten waar de battre mon coeur s'est arrete op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar de battre mon coeur s'est arrete draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

de battre mon coeur s'est arrete informatie

Benieuwd waar de battre mon coeur s'est arrete over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over de battre mon coeur s'est arrete. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies de battre mon coeur s'est arrete al heeft ontvangen.

de battre mon coeur s'est arrete trailer

Benieuwd of de battre mon coeur s'est arrete iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de de battre mon coeur s'est arrete jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij de battre mon coeur s'est arrete kunt kijken!