https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126181-fb46292060a4a50a9835aa3a13d94ae1919f2350/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De beentjes van Sint-Hildegard (2020)

AL
De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.

De beentjes van Sint-Hildegard

AL
103 minuten Drama 13-02-2020

Recensies De beentjes van Sint-Hildegard

MovieMeter: 3,7

Filmposter De beentjes van Sint-Hildegard

De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In De beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

Bekijk het aanbod van De beentjes van Sint-Hildegard

Regisseur De beentjes van Sint-Hildegard

Johan Nijenhuis

Schrijvers De beentjes van Sint-Hildegard

Herman Finkers

Cast De beentjes van Sint-Hildegard

Johanna ter Steege
Herman Finkers
Ferdi Stofmeel
Daphne Bunskoek
Leonie ter Braak

Filmagenda van De beentjes van Sint-Hildegard

De beentjes van Sint-Hildegard

Wil jij weten waar De beentjes van Sint-Hildegard op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De beentjes van Sint-Hildegard draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De beentjes van Sint-Hildegard informatie

Benieuwd waar De beentjes van Sint-Hildegard over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De beentjes van Sint-Hildegard. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De beentjes van Sint-Hildegard al heeft ontvangen.

De beentjes van Sint-Hildegard trailer

Benieuwd of De beentjes van Sint-Hildegard iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De beentjes van Sint-Hildegard jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De beentjes van Sint-Hildegard kunt kijken!