https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203299-e49c59bef3f61cd8d2d5e452f2f06f4526df75aa/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Bellinga's: Huis op stelten (2022)

AL
Nadat de vloggers van de familie Bellinga zijn uitgeroepen tot beste vloggers van het jaar, bedenken dieven, groen van jaloezie, een plan om de gouden winnaarsbeker te stelen.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Bellinga's: Huis op stelten

AL
65 minuten 03-08-2022

Filmposter De Bellinga's: Huis op stelten

Nadat de vloggers van de familie Bellinga zijn uitgeroepen tot beste vloggers van het jaar, bedenken dieven, groen van jaloezie, een plan om de gouden winnaarsbeker te stelen.

De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een weekendje weg, zien boeven Sam en Bram groen van jaloezie.

Regisseur De Bellinga's: Huis op stelten

Armando de Boer

Schrijvers De Bellinga's: Huis op stelten

Martijn Koevoets

Cast De Bellinga's: Huis op stelten

Luan Bellinga
Lucilla Bellinga
Luxy Bellinga
Andre Dongelmans
Daniel Bellinga
Fara Bellinga
Hetty Heyting
Lucius Bellinga
Rian Gerritsen
Rienus Krul

Filmagenda van De Bellinga's: Huis op stelten

De Bellinga's: Huis op stelten

Wil jij weten waar De Bellinga's: Huis op stelten op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Bellinga's: Huis op stelten draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Bellinga's: Huis op stelten informatie

Benieuwd waar De Bellinga's: Huis op stelten over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Bellinga's: Huis op stelten. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Bellinga's: Huis op stelten al heeft ontvangen.

De Bellinga's: Huis op stelten trailer

Benieuwd of De Bellinga's: Huis op stelten iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Bellinga's: Huis op stelten jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Bellinga's: Huis op stelten kunt kijken!