https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/221750-12a871dd6fa0fefbb54c02793e896297e3d68e0d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Bellinga's: Pretpark op Stelten (2024)

AL
Na het enorme succes van hun eerste twee films zijn de Bellinga’s terug met een nieuw zomers avontuur vol vrolijke liedjes.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Bellinga's: Pretpark op Stelten

AL
70 minuten 10-07-2024

Filmposter De Bellinga's: Pretpark op Stelten

Na het enorme succes van hun eerste twee films zijn de Bellinga’s terug met een nieuw zomers avontuur vol vrolijke liedjes.

Na het enorme succes van hun eerste twee films zijn de Bellinga’s terug met een nieuw zomers avontuur vol vrolijke liedjes. Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

Regisseur De Bellinga's: Pretpark op Stelten

Armando de Boer

Schrijvers De Bellinga's: Pretpark op Stelten

Onbekend

Cast De Bellinga's: Pretpark op Stelten

Luan Bellinga
Lucilla Bellinga
Luxy Bellinga
Daniel Bellinga
Lucius Bellinga
Hetty Heijting
Steven Kazan
Fara Bellinga
Johnny Kraaijkamp

Filmagenda van De Bellinga's: Pretpark op Stelten

De Bellinga's: Pretpark op Stelten

Wil jij weten waar De Bellinga's: Pretpark op Stelten op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Bellinga's: Pretpark op Stelten draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Bellinga's: Pretpark op Stelten informatie

Benieuwd waar De Bellinga's: Pretpark op Stelten over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Bellinga's: Pretpark op Stelten. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Bellinga's: Pretpark op Stelten al heeft ontvangen.

De Bellinga's: Pretpark op Stelten trailer

Benieuwd of De Bellinga's: Pretpark op Stelten iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Bellinga's: Pretpark op Stelten jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Bellinga's: Pretpark op Stelten kunt kijken!