De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night (2024)

De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night

23-07-2024
In CineSneek is er elke week een feestje deze zomer!! Breng al je vrienden en vriendinnen mee op zaterdag 20 juli naar onze exclusieve Party Night met de film: De Bellinga's: Pretpark op Stelten. In de pauze staat er een feestelijk drankje voor je klaar en kun je genieten van een heerlijk portie warme snacks. Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

Regisseur De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night

Armando de Boer

Schrijvers De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night

Onbekend

Cast De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night

Luan Bellinga
Lucilla Bellinga
Luxy Bellinga
Daniel Bellinga
Lucius Bellinga
Hetty Heijting
Steven Kazan
Fara Bellinga
Johnny Kraaijkamp

De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night

Wil jij weten waar De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night informatie

Benieuwd waar De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night al heeft ontvangen.

De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night trailer

Benieuwd of De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Bellinga's: Pretpark op Stelten Party Night kunt kijken!