https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213592-54c9c67339d4b972eea0bae75bfde2d251467642/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Bellinga's: Vakantie op Stelten (2023)

AL
Een gloednieuwe bioscoopfilm met de immens populaire familievloggers Bellinga in de hoofdrol. Het gezin maakt zich op voor de zomervakantie, maar dat verloopt helemaal niet zonder slag of stoot. Een film vol met nieuwe, catchy liedjes!

De Bellinga's: Vakantie op Stelten

AL
70 minuten 12-07-2023

Filmposter De Bellinga's: Vakantie op Stelten

Een gloednieuwe bioscoopfilm met de immens populaire familievloggers Bellinga in de hoofdrol. Het gezin maakt zich op voor de zomervakantie, maar dat verloopt helemaal niet zonder slag of stoot. Een film vol met nieuwe, catchy liedjes!

Een gloednieuwe bioscoopfilm met de immens populaire familievloggers Bellinga in de hoofdrol. Het gezin maakt zich op voor de zomervakantie, maar dat verloopt helemaal niet zonder slag of stoot. Een film vol met nieuwe, catchy liedjes! Het is vakantie en de hele familie Bellinga heeft de koffers gepakt voor een luxe droomreis naar Frankrijk. Ze hebben er megaveel zin in, maar weten nog niet dat papa Daniël per ongeluk het vakantiegeld is kwijtgeraakt. Terwijl Daniël probeert om de reis te vertragen, heeft Buurvrouw Bets een plannetje bedacht om het verloren geld snel terug te verdienen. Als dat op tijd lukt, kan de vakantie toch nog doorgaan! Ondertussen komen Luan en Lucilla er dankzij een heel speciaal koffertje en de Bellinga Vakantie Bucketlist achter dat je eigenlijk helemaal geen luxe nodig hebt voor een superleuke zomervakantie.

Bekijk het aanbod van De Bellinga's: Vakantie op Stelten

Regisseur De Bellinga's: Vakantie op Stelten

Armando de Boer

Schrijvers De Bellinga's: Vakantie op Stelten

Martijn Koevoets

Cast De Bellinga's: Vakantie op Stelten

Hetty Heyting
Johnny Kraaijkamp jr.
Tjebbo Gerritsma
Hassan Slaby
Michiel Kerbosch

De Bellinga's: Vakantie op Stelten

Wil jij weten waar De Bellinga's: Vakantie op Stelten op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Bellinga's: Vakantie op Stelten draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Bellinga's: Vakantie op Stelten informatie

Benieuwd waar De Bellinga's: Vakantie op Stelten over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Bellinga's: Vakantie op Stelten. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Bellinga's: Vakantie op Stelten al heeft ontvangen.

De Bellinga's: Vakantie op Stelten trailer

Benieuwd of De Bellinga's: Vakantie op Stelten iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Bellinga's: Vakantie op Stelten jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Bellinga's: Vakantie op Stelten kunt kijken!