De Belofte van Pisa

De Belofte van Pisa

90 minuten Drama 2019
Sam, een energieke Marokkaanse jongen, wordt toegelaten tot het prestigieuze Muziek Lyceum in Amsterdam Zuid. Bij de ijssalon Pisa belooft hij plechtig aan zijn oudere broer Sol dat hij niet zal afhaken en zal slagen voor zijn eindexamen van de elitaire muziekschool. Sol belooft op zijn beurt om Sam met al zijn schoolwerk en muziekrepetities te helpen. Maar dan wordt Sol gearresteerd voor een overval en verdwijnt voor jaren achter de tralies. Terwijl zijn broer vast zit, moet en zal Sam op eigen kracht de belofte van Pisa gestand doen.

Geregisseerd door

Norbert ter Hall

Schrijvers

Mano Bouzamour

Robert Alberdingk Thijm

Cast

Olivia Lonsdale
Monic Hendrickx
Yorick van Wageningen
Thor Braun
Nora el Koussour
Jesse Meester
Sjaak

Bioscoopagenda van De Belofte van Pisa

De Belofte van Pisa

Wil jij weten waar De Belofte van Pisa op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Belofte van Pisa draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Belofte van Pisa informatie

Benieuwd waar De Belofte van Pisa over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Belofte van Pisa. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Belofte van Pisa al heeft ontvangen.

De Belofte van Pisa trailer

Benieuwd of De Belofte van Pisa iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Belofte van Pisa jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Belofte van Pisa kunt kijken!