Mini-Bioscoop: In de ruimte

Mini-Bioscoop: In de ruimte

21-02-2020
Wil je tussen de programma's door even bijkomen van de drukte? Bezoek dan de gratis mini-bioscoop in Filmhuis Den Haag en geniet van een doorlopend programma met de leukste ruimtefilms.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Mini-Bioscoop: In de ruimte

Helaas draait Mini-Bioscoop: In de ruimte niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 21-02-2020.

Mini-Bioscoop: In de ruimte

Wil jij weten waar Mini-Bioscoop: In de ruimte op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mini-Bioscoop: In de ruimte draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mini-Bioscoop: In de ruimte informatie

Benieuwd waar Mini-Bioscoop: In de ruimte over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mini-Bioscoop: In de ruimte. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mini-Bioscoop: In de ruimte al heeft ontvangen.

Mini-Bioscoop: In de ruimte trailer

Benieuwd of Mini-Bioscoop: In de ruimte iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mini-Bioscoop: In de ruimte jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mini-Bioscoop: In de ruimte kunt kijken!