De Blauwe Maagd (2020)

De Blauwe Maagd

90 minuten 18-09-2020
De Blauwe Maagd is een drama dat zich afspeelt in de jaren ’60 over Thomas, rijk en gedistingeerd, die zijn mooie, jonge vrouw Nathalie trakteert op een reis naar zonnig Frankrijk. Als Nathalie plots verdwijnt in een middeleeuws dorpje, biedt hij de lokale bevolking zijn fortuin om haar te terug te vinden. Maar hij ontdekt dat ze zijn geld hebben gebruikt om hun religieuze strijd te financieren. Thomas krijgt de keuze om zich bij hun leger aan te sluiten of Nathalie nooit meer terug te zien.

Regisseur De Blauwe Maagd

Onbekend

Schrijvers De Blauwe Maagd

Onbekend

Cast De Blauwe Maagd

Onbekend

Filmagenda van De Blauwe Maagd

De Blauwe Maagd

Wil jij weten waar De Blauwe Maagd op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Blauwe Maagd draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Blauwe Maagd informatie

Benieuwd waar De Blauwe Maagd over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Blauwe Maagd. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Blauwe Maagd al heeft ontvangen.

De Blauwe Maagd trailer

Benieuwd of De Blauwe Maagd iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Blauwe Maagd jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Blauwe Maagd kunt kijken!