De Boekeling

De Boekeling

30 minuten
Mevrouw Boekeling is gek is op boeken. Ze heeft een bijzondere stapel boeken, die ze met alle kinderen wil delen. Geen boek is hetzelfde. In haar handen komen de boeken tot leven. Ze veranderen in een auto, een trein, in een appel of een zee vol vissen. Maar er zijn ook eigenwijze boeken die dansen, kriebelen en giechelen. Er ontvouwt zich een fantasievolle wereld waarin kinderen mogen meezingen en bewegen. Zwem mee met de vissen en vlieg als de vlinders. Kun je blazen als de wind en druppelen zoals de regen? In deze beeldende voorstelling vertellen alle boeken bij elkaar het verhaal. In een wereld vol verbazing, herkenning en verwondering neemt mevrouw Boekeling je mee op een reis, op zoek naar haar lievelingsboek, op zoek naar haar thuis.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van De Boekeling

Helaas draait De Boekeling niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 19-11-2019.

De Boekeling

Wil jij weten waar De Boekeling op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Boekeling draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Boekeling informatie

Benieuwd waar De Boekeling over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Boekeling. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Boekeling al heeft ontvangen.

De Boekeling trailer

Benieuwd of De Boekeling iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Boekeling jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Boekeling kunt kijken!