De Break-Up Club (2024)

Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Break-Up Club

90 minuten 12-09-2024

Filmposter De Break-Up Club

Wat als je je relatie wilt uitmaken, maar je durft niet of je hebt gewoon geen zin in gedoe? Dylan biedt dé oplossing voor al je problemen! Deze mooie jongen met dito mooi, onbezorgd leven en mooie praatjes leidt namelijk De Break-Up Club en is - samen met zijn beste vriend Mick - in te huren voor die final cut. De zaken lopen gesmeerd totdat Dylan wordt ingehuurd om control freak Zoë te dumpen en deze journaliste zich helemaal vastbijt in een verhaal over De Break-Up Club.
Filmposter Filmposter De Break-Up Club

Regisseur De Break-Up Club

Jonathan Elbers

Schrijvers De Break-Up Club

Onbekend

Cast De Break-Up Club

Holly Mae Brood
Juvat Westendorp
Sarah Bannier
Oscar Aerts
Birgit Schuurman

Filmagenda van De Break-Up Club

De Break-Up Club

Wil jij weten waar De Break-Up Club op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Break-Up Club draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Break-Up Club informatie

Benieuwd waar De Break-Up Club over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Break-Up Club. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Break-Up Club al heeft ontvangen.

De Break-Up Club trailer

Benieuwd of De Break-Up Club iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Break-Up Club jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Break-Up Club kunt kijken!