https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/128144-f006bf9152a3a354661e1ce68deaeb369bcb4288/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Brief voor Sinterklaas

AL

Bekijk trailer

De Brief voor Sinterklaas

AL
81 minuten Familie, Jeugd 09-10-2019

Recensies De Brief voor Sinterklaas

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman opzoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële 'Pietendag'. Sem ziet zijn kans schoon en schrijft onmiddellijk een brief. Als hij een stoere, sterke Piet kan worden dan durven zijn pesters hem vast nooit meer lastig te vallen. Maar wat niemand weet is dat Huibert Jan en zijn 'Mammie' middels een gemeen plan proberen om de Pietendag te saboteren. Gaat het Sem, Patty Pepernoot en piet Bennie lukken om de Pietendag én daarmee het Sinterklaasfeest te redden? Of komt er voor eens en altijd een einde aan het Sinterklaasfeest?

Regisseur De Brief voor Sinterklaas

Lucio Messercola

Schrijvers De Brief voor Sinterklaas

Peter Römer

Martijn van Nellestijn

Trui van de Brug

Maria Goos

Lucio Messercola

Marcella Westen

Cast De Brief voor Sinterklaas

Edo Brunner
Pamela Teves
Lieke van Lexmond
Bram van der Vlugt
Roel Dirven

Bioscoopagenda van De Brief voor Sinterklaas

Helaas draait De Brief voor Sinterklaas niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 09-10-2019.

De Brief voor Sinterklaas

Wil jij weten waar De Brief voor Sinterklaas op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Brief voor Sinterklaas draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Brief voor Sinterklaas informatie

Benieuwd waar De Brief voor Sinterklaas over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Brief voor Sinterklaas. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Brief voor Sinterklaas al heeft ontvangen.

De Brief voor Sinterklaas trailer

Benieuwd of De Brief voor Sinterklaas iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Brief voor Sinterklaas jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Brief voor Sinterklaas kunt kijken!