https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127765-1016862da0cfa231dd0beee85ec2bdea6a9c4aaf/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Club van Lelijke Kinderen

Angst Grof taalgebruik
De Club van Lelijke Kinderen is een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts onder regie van Jonathan Elbers.

Bekijk trailer

De Club van Lelijke Kinderen

Angst Grof taalgebruik
95 minuten Avontuur, Familie, Actie 09-10-2019

Recensies De Club van Lelijke Kinderen

De Club van Lelijke Kinderen is een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts onder regie van Jonathan Elbers.

Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van Isimo omver te werpen?

Regisseur De Club van Lelijke Kinderen

Jonathan Elbers

Schrijvers De Club van Lelijke Kinderen

Jeroen Margry

Cast De Club van Lelijke Kinderen

Georgina Verbaan
Katja Schuurman
Roeland Fernhout
Jeroen van Koningsbrugge
Jelka van Houten

Bioscoopagenda van De Club van Lelijke Kinderen

Helaas draait De Club van Lelijke Kinderen niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 09-10-2019.

De Club van Lelijke Kinderen

Wil jij weten waar De Club van Lelijke Kinderen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Club van Lelijke Kinderen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Club van Lelijke Kinderen informatie

Benieuwd waar De Club van Lelijke Kinderen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Club van Lelijke Kinderen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Club van Lelijke Kinderen al heeft ontvangen.

De Club van Lelijke Kinderen trailer

Benieuwd of De Club van Lelijke Kinderen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Club van Lelijke Kinderen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Club van Lelijke Kinderen kunt kijken!