https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215695-e3d5cfb461bbf29806d42314fa3d9a335718efb7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot (2023)

AL
De bekende TikTok-tweeling Quinn en Aaron maakt zijn opwachting in het nieuwste avontuur van de allerleukste Club van Sinterklaas! Met natuurlijk ook al je favoriete pieten zoals Testpiet, Coole Piet, Danspiet, KADO en Pietje Fernando en vol met nieuwe, v

De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

AL
77 minuten 04-10-2023

Filmposter De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

De bekende TikTok-tweeling Quinn en Aaron maakt zijn opwachting in het nieuwste avontuur van de allerleukste Club van Sinterklaas! Met natuurlijk ook al je favoriete pieten zoals Testpiet, Coole Piet, Danspiet, KADO en Pietje Fernando en vol met nieuwe, v

Een nieuw avontuur van de allerleukste Club van Sinterklaas! Met al je favoriete pieten zoals Testpiet, Coole Piet, Danspiet, KADO en Pietje Fernando en natuurlijk weer vol met nieuwe, vrolijke liedjes en dansjes. Sinterklaas en zijn pieten maken zich klaar om richting Nederland te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Deze vrolijke vogel veroorzaakt binnen de kortste keren op alle fronten chaos. Bakpiet zit met zijn handen in het haar als de chocolade is gesmolten, Coole Piet krijgt last van rode bulten en Danspiet krijgt ruzie met haar beste vriend. Uiteindelijk gaat het zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zal De Club van Sinterklaas nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond?

Bekijk het aanbod van De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Regisseur De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Martijn Koevoets

Schrijvers De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Onbekend

Cast De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Sinterklaas
Coole Piet
Danspiet
KADO
Pietje Fernando
Quinn Bezemer
Aaron Bezemer
Testpiet

Filmagenda van De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Wil jij weten waar De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot informatie

Benieuwd waar De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot al heeft ontvangen.

De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot trailer

Benieuwd of De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot kunt kijken!