https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/188516-c480602c2116fed9ccf3c715fa4956c81847f244/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje (2021)

AL
In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen.

Bekijk trailer

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

AL
69 minuten 13-10-2021

Filmposter De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen.

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen. De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje is alweer de tiende bioscoopfilm van de fameuze club. Ook in dit nieuwe avontuur spelen Luan (8) en Lucilla (6) van de bekend vloggersfamilie De Bellinga’s een rol, naast de bekende gezichten Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en natuurlijk Sinterklaas. Ook Frans Duijts speelt een rol in deze film als Franse bakker. Luan Bellinga neemt samen met Coole Piet en Danspiet de titelsong voor zijn rekening. De vorige negen De Club van Sinterklaas-films werden bekroond met een Gouden Film. Net als haar voorgangers zit de muzikale Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte De Club Van Sinterklaas.

Regisseur De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

Martijn Koevoets

Schrijvers De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

Martijn Koevoets

Cast De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

Wilbert Gieske
Job Bovelander
Luan Bellinga
Coole Piet
Danspiet
Testpiet
Frans Duijts
Lucilla Bellinga
Piet Fernando
Lucas Reijnders

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

Wil jij weten waar De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje informatie

Benieuwd waar De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje al heeft ontvangen.

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje trailer

Benieuwd of De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje kunt kijken!