https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/110128-749889495e533a7c902c24da301483390d074e5f/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

AL
In dit nieuwe Sinterklaasavontuur worden de pieten onaangenaam verrast als blijkt dat de schoentjes van de kinderen die hun schoen zetten worden gestolen en zij de schuld krijgen.

Bekijk trailer

De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

AL
68 minuten Familie 14-10-2015

Recensies De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

In dit nieuwe Sinterklaasavontuur worden de pieten onaangenaam verrast als blijkt dat de schoentjes van de kinderen die hun schoen zetten worden gestolen en zij de schuld krijgen.

Sinterklaas en de Clubpieten hebben een lekker druk jaar: nog nooit werden er zoveel schoentjes gezet! Maar slechterik Kornee (Tom Audenaert) wil het Sinterklaasfeest verpesten. Door een foutje kreeg hij vroeger nooit een cadeautje van Sinterklaas. Om wraak te nemen heeft hij Moepies gemaakt, een nieuw soort speelgoedknuffel. De grappige Moepies moeten van Kornee de cadeautjes uit de schoentjes van de kinderen stelen. Als op een ochtend niet alleen de cadeautjes maar ook alle schoentjes weg zijn krijgen de Pieten de schuld. Sinterklaas snapt er niks van. Zal het op tijd goedkomen?

Regisseur De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

Ruud Schuurman

Schrijvers De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

Sander de Regt

Cast De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

Frans de Wit
Tom Audenaert
Wilbert Gieske
Stef de Reuver
Tim de Zwart
Anouk de Pater
Beryl van Praag
Evi van der Laken
Job Bovelander
Piet van der Pas
Wim Schluter
Eric-Jan Lens

Bioscoopagenda van De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

Helaas draait De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 14-10-2015.

De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

Wil jij weten waar De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes informatie

Benieuwd waar De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes al heeft ontvangen.

De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes trailer

Benieuwd of De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes kunt kijken!