https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204684-129a28f01f0cf5b848dd677373660eeead77ecd5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok (2022)

AL
Sint en zijn Pieten komen in een ware race tegen de tijd terecht wanneer Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen waardoor alle Sintmagie verdwijnt.

De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok

AL
73 minuten 12-10-2022

Filmposter De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok

Sint en zijn Pieten komen in een ware race tegen de tijd terecht wanneer Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen waardoor alle Sintmagie verdwijnt.

In deze nieuwe, muzikale film is de weg naar 5 december er opnieuw eentje vol obstakels voor de beroemde club. Sterker nog, Sint en zijn Pieten komen in een ware race tegen de tijd terecht. Het begint allemaal als het jonge Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen. Ondertussen gedraagt het paard van Sinterklaas zich vreemd na een keuring op de manege van Britt Dekker en Zoë en Finn, de kleinkinderen van de klokkenmaker, lijken ineens superkrachten te hebben. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal pakjesavond wel kunnen doorgaan dit jaar?

Bekijk het aanbod van De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok

Regisseur De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok

Martijn Koevoets

Schrijvers De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok

Onbekend

Cast De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok

Britt Dekker
Nathan Rutjes
Lavezzi Rutjes
Fred van Kuijk
Sinterklaas
Coole Piet
Danspiet
Pietje Fernando
Testpiet

Filmagenda van De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok

De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok

Wil jij weten waar De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok informatie

Benieuwd waar De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok al heeft ontvangen.

De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok trailer

Benieuwd of De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok kunt kijken!