De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje (2021)

De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje

69 minuten 29-11-2021
Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de Pakjesboot. Een kleine ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen. Met zijn beste vriend Pony draaft Fernando zo snel als hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd?

Regisseur De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje

Onbekend

Schrijvers De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje

Onbekend

Cast De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje

Onbekend

Filmagenda van De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje

De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje

Wil jij weten waar De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje informatie

Benieuwd waar De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje al heeft ontvangen.

De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje trailer

Benieuwd of De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Club van Sinterklaas en Vergeten Pietje kunt kijken!