De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet (2024)

De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet

18-07-2024
Het is eindelijk zover, Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer gearriveerd in Nederland. En op zondag 26 november brengen ze een bezoek aan Landvast. Combineer je filmbezoekje met een Meet en Greet. Sinterklaas is deze middag van 14 tot 16 uur bij ons op visite. Dus je kunt na afloop van de film of voorafgaand aan de film bij hem langs om je verlanglijstje in te leveren. Sinterklaas en zijn pieten maken zich klaar om richting Nederland te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Deze vrolijke vogel veroorzaakt binnen de kortste keren op alle fronten chaos. Bakpiet zit met zijn handen in het haar als de chocolade is gesmolten, Coole Piet krijgt last van rode bulten en Danspiet krijgt ruzie met haar beste vriend. Uiteindelijk gaat het zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zal De Club van Sinterklaas nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond?

Regisseur De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet

Martijn Koevoets

Schrijvers De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet

Onbekend

Cast De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet

Sinterklaas
Coole Piet
Danspiet
Testpiet
KADO
Pietje Fernando
Quinn Bezemer
Aaron Bezemer

De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet

Wil jij weten waar De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet informatie

Benieuwd waar De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet al heeft ontvangen.

De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet trailer

Benieuwd of De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Club van Sinterklaas Film Incl. Meet & Greet kunt kijken!