De dag van de korte film

De dag van de korte film

50 minuten
De dagen worden weer korter en het is alweer bijna de kortste dag van het jaar! Op die kortste dag, zaterdag 21 december, organiseren EYE, Goshort en Nederlands Filmfestival ‘De Dag van de Korte Film’ en stellen voor Nederlandse filmtheaters een kort filmprogramma beschikbaar met de mooiste Nederlandse korte films. Wij doen hier als Filmhuis Purmerend graag aan mee, voor ons is het de eerste keer! We proberen er die avond een extra speciale, gezellige avond van te maken. We vertonen 5 films, waaronder ‘Mind my mind’ van Floor Adams (30’), al diverse malen bekroond op internationale festivals, en ‘The walking fish’ van Thessa Meijer (19’), de Nederlandse Oscarinzending in de categorie korte film. En ‘En route’ van Marit Weerheijm (11’), de winnaar van het Gouden Kalf voor beste korte film in 2019. Een topselectie van Nederlandse korte films dus! In totaal duurt het programma 86 minuten.

Geregisseerd door

diversen

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van De dag van de korte film

De dag van de korte film

Wil jij weten waar De dag van de korte film op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De dag van de korte film draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De dag van de korte film informatie

Benieuwd waar De dag van de korte film over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De dag van de korte film. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De dag van de korte film al heeft ontvangen.

De dag van de korte film trailer

Benieuwd of De dag van de korte film iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De dag van de korte film jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De dag van de korte film kunt kijken!