De dag van de korte film 2020 (junior) (2020)

De dag van de korte film 2020 (junior)

90 minuten 29-11-2020
Op de kortste dag van het jaar, 21 december, organiseren de Nederlandse filmtheaters, Go Short, het International Film Festival Rotterdam en het Nederlands Film Festival voor de achtste keer de Dag van de Korte Film. In dit programma zie je de beste korte films van het afgelopen jaar. Zie jonge, talentvolle makers van de toekomst aan het werk in deze veelzijdige compilatie. We vertonen zowel het programma voor volwassenen als kinderen (geschikt voor de leeftijd 4+). Jeugdprogramma: Cat Lake City van Antje Heyn (Denemarken 2019, 7 min.) Percy de Kat heeft veel zin in een lekker dagje ontspannen in kattenvakantieparadijs Cat Lake City. Maar hij had zich er toch iets anders bij voorgesteld; zelfs een plekje op zijn eigen handdoek is niet veilig… Knock Knock van Ivana Guljaševi? Kuman (Hongarije 2018, 4 min.) Een gele duikboot met daarin een klein meisje beweegt door de grote oceaan en wordt begroet door verschillende zeebeesten en andere onderwaterwezens. Grandma's Pancakes van Dominyka Adomaityt? (Litouwen 2019, 2 min.) Oma zou het zo fijn vinden als je eens op bezoek kwam, ze heeft lekker pannenkoeken voor je gebakken! The Last Day of Autumn van Marjolaine Perreten (Tsjechië, Frankrijk 2019, 8 min.) De dieren die in het bos leven verzamelen stiekem allemaal fietsonderdelen om een fiets te bouwen voor de grote race op de laatste dag van de herfst. Fietsen in alle soorten en maten... Paraplü van Markus Kempken (Denemarken 2008, 3 min.) Drie mannetjes in de regen. Kun jij voorspellen wie er nat wordt? Unhinged van Tom Caulfield (Ierland 2015, 3 min.) Vrolijke piepende beestjes in het scharnier van een deur in een chic hotel. Een drupje olie heeft helaas niet het gewenste resultaat. Combing van Egl? Mameniškyt? (Litouwen 2019, 5 min.) Je kunt er helemaal in opgaan, het kammen van je haar. Deze animatie neemt je mee op de golven van de kam over de strengen van het haar. Trampoline van Maarten Koopman (Nederland 2013, 3 min.) Het scherm is een trampoline waarop mensen en dieren lol maken. Vanonder de trampoline kijken we naar al die verschillende voetjes, en dan gebeurt er iets onverwachts. Ride van Paul Bush (Portugal, Verenigd Koninkrijk 2018, 6 min.) Honderden verschillende motoren zijn beeld voor beeld geanimeerd om de motorrijder mee te nemen op een ritje over het platteland. Totale lengte: 45 min. MAANDAG 21 DECEMBER 14.00 UUR

Regisseur De dag van de korte film 2020 (junior)

Onbekend

Schrijvers De dag van de korte film 2020 (junior)

Onbekend

Cast De dag van de korte film 2020 (junior)

Onbekend

Filmagenda van De dag van de korte film 2020 (junior)

De dag van de korte film 2020 (junior)

Wil jij weten waar De dag van de korte film 2020 (junior) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De dag van de korte film 2020 (junior) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De dag van de korte film 2020 (junior) informatie

Benieuwd waar De dag van de korte film 2020 (junior) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De dag van de korte film 2020 (junior). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De dag van de korte film 2020 (junior) al heeft ontvangen.

De dag van de korte film 2020 (junior) trailer

Benieuwd of De dag van de korte film 2020 (junior) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De dag van de korte film 2020 (junior) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De dag van de korte film 2020 (junior) kunt kijken!