https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/214244-191d90fa9dabfaa34a2cce2dbe1bda1fd2695cc5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Dans van Natasja (2024)

12
De Dans van Natasja gaat over de vreemde, in zichzelf gekeerde Daantje en de door het leven getekende ex-ballerina Natasja.

De Dans van Natasja

12
102 minuten 11-01-2024

Filmposter De Dans van Natasja

De Dans van Natasja gaat over de vreemde, in zichzelf gekeerde Daantje en de door het leven getekende ex-ballerina Natasja.

Daantje is een wonderlijk, eenzaam ventje, dat nauwelijks spreekt of naar buiten wil. Zijn moeder troost hem door over een meisje te vertellen dat op hem wacht en mooi kan dansen. Jaren later, nadat vader en moeder bij een ongeluk zijn omgekomen, is Daantje dakloos en ontmoet hij de oudere levenswijze ex-ballerina Natasja. Natasja heeft het wel gehad met mannen en moet aanvankelijk niets van de vreemde Daantje hebben. Na een noodlottige samenloop van omstandigheden besluit Natasja terug te keren naar de plek van haar jeugd, de datsja van haar oma, ver weg van de bewoonde wereld. Daantje gaat met haar mee.

Bekijk het aanbod van De Dans van Natasja

Regisseur De Dans van Natasja

Jos Stelling

Schrijvers De Dans van Natasja

Onbekend

Cast De Dans van Natasja

Hadewych Minis
Gene Bervoets
Anastasia Weinmar
Jan Bijvoet
Willem Voogd
Bram Reurink
Michiel Romeyn
Loek Peters

De Dans van Natasja

Wil jij weten waar De Dans van Natasja op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Dans van Natasja draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Dans van Natasja informatie

Benieuwd waar De Dans van Natasja over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Dans van Natasja. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Dans van Natasja al heeft ontvangen.

De Dans van Natasja trailer

Benieuwd of De Dans van Natasja iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Dans van Natasja jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Dans van Natasja kunt kijken!