https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/161359-f1d06e0f5ea348205a54db5f50623bc22d121990/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Dick Maas Methode (2020)

16
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Dick Maas Methode

16
97 minuten 01-10-2020

Filmposter De Dick Maas Methode

Dick Maas is één van Nederlands succesvolste regisseurs. Wie is die man achter Flodder, Amsterdamned en De Lift nou echt? Aan de hand van unieke en nooit eerder vertoonde beelden, is het de jonge filmmaker Jeffrey De Vore gelukt om het verhaal van Dick Maas voor het grote publiek te vertellen in de grappige en onthullende documentaire “De Dick Maas Methode”. Met ongelimiteerde budgetten en on-Nederlandse stunts en special effects heeft Dick Maas de Nederlandse film naar een ander niveau getild. Samen met Dick Maas en vele toonaangevende filmmakers en acteurs blikken we terug op een unieke en ongekend succesvolle periode uit de Nederlandse filmgeschiedenis.

Regisseur De Dick Maas Methode

Jeffrey de Vore

Schrijvers De Dick Maas Methode

Onbekend

Cast De Dick Maas Methode

Dick Maas

Filmagenda van De Dick Maas Methode

De Dick Maas Methode

Wil jij weten waar De Dick Maas Methode op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Dick Maas Methode draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Dick Maas Methode informatie

Benieuwd waar De Dick Maas Methode over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Dick Maas Methode. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Dick Maas Methode al heeft ontvangen.

De Dick Maas Methode trailer

Benieuwd of De Dick Maas Methode iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Dick Maas Methode jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Dick Maas Methode kunt kijken!