De dingen die we zijn gaan geloven (2022)

De dingen die we zijn gaan geloven

90 minuten 12-08-2022
Millennial Parenting: “Vrij is degene die leeft zoals zij/hij/hen wil” De dingen die we zijn gaan geloven, daar gaat deze show over. Schrijver en comédienne Rebecca Pol neemt Millennials mee in hun taakverdeling, seksleven, schurende maatschappelijke opmerkingen (“Waar zijn de kinderen?”), na de komst van kinderen. Een avond om even heerlijk te relativeren! Programma: Vrijdag 16 september 2022 Inloop 20:00 uur Start 20:15 uur Pauze 20:45 uur Deel II 21:00 uur Einde 21:30 uur Na afloop kunnen bezoekers in gesprek met Rebecca onder het genot van een drankje en is er gelegenheid om het boek “Millennial Parenting” te kopen en te laten signeren. Doel van de avond: Met een lach en een traan taboes aanraken in het ouderschap. Meer informatie: Volg Rebecca Pol op LinkedIn of bezoek @millennialparentingbook op Instagram.

Regisseur De dingen die we zijn gaan geloven

Onbekend

Schrijvers De dingen die we zijn gaan geloven

Onbekend

Cast De dingen die we zijn gaan geloven

Onbekend

Filmagenda van De dingen die we zijn gaan geloven

De dingen die we zijn gaan geloven

Wil jij weten waar De dingen die we zijn gaan geloven op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De dingen die we zijn gaan geloven draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De dingen die we zijn gaan geloven informatie

Benieuwd waar De dingen die we zijn gaan geloven over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De dingen die we zijn gaan geloven. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De dingen die we zijn gaan geloven al heeft ontvangen.

De dingen die we zijn gaan geloven trailer

Benieuwd of De dingen die we zijn gaan geloven iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De dingen die we zijn gaan geloven jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De dingen die we zijn gaan geloven kunt kijken!