https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218211-38d29f7dd6a730e5972bb3e87b7f5be2858445d2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Legende van Familie Vos (2024)

6
Teun werkt in de Efteling en krijgt de opdracht om Jamie, de dochter van de parkdirecteur, op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor 's nachts wordt aangevallen door een spook, raken Teun en Jamie betrokken bij een mysterie.

De Legende van Familie Vos

6
85 minuten 07-02-2024

Filmposter De Legende van Familie Vos

Teun werkt in de Efteling en krijgt de opdracht om Jamie, de dochter van de parkdirecteur, op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor 's nachts wordt aangevallen door een spook, raken Teun en Jamie betrokken bij een mysterie.

De spannende familiefilm De Legende van Familie Vos draait om Teun (Levi Otto) die werkt in de Efteling en de opdracht krijgt om Jamie (Imani Ristie), de dochter van parkdirecteur Indra (Manoushka Zeegelaar Breeveld), op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor (Edo Brunner) 's nachts wordt aangevallen door een spook met een brandend zwaard, raken Teun en Jamie betrokken bij een mysterie. Want wie of wat is dit spook en wat heeft deze te zoeken in de Efteling? Indra wil niks weten van spookverhalen. Ook niet wanneer de beroemde spokenjager en YouTube-ster Ronny Ruygh (Buddy Vedder) langskomt om haar ervan te verzekeren dat het spookt in de Efteling. Hij biedt zijn diensten aan om het spook te verjagen, maar Indra doet het spook af als een kwajongensstreek. Teun en Jamie ontdekken echter een oud sprookjesboek van Teuns opa, waarin een Vuurman wordt beschreven die lijkt op het spook in de Efteling. Overtuigd dat er echt iets aan de hand is, gaan ze samen met Ronny Ruygh en Teuns tante Ada (Raymonde de Kuyper) op onderzoek uit. Ze merken al snel dat er 's nachts iets ongewoons gebeurt in het verlaten park. Maar is het een echt spook of schuilt er iets anders achter de vurige verschijning?

Bekijk het aanbod van De Legende van Familie Vos

Regisseur De Legende van Familie Vos

Bob Wilbers

Schrijvers De Legende van Familie Vos

Onbekend

Cast De Legende van Familie Vos

Levi Otto
Clara Cleymans
Raymonde de Kuyper
Buddy Vedder
Edo Brunner
Imani Ristie
Manoushka Zeegelaar Breeveld
Frederik Brom

Filmagenda van De Legende van Familie Vos

De Legende van Familie Vos

Wil jij weten waar De Legende van Familie Vos op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Legende van Familie Vos draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Legende van Familie Vos informatie

Benieuwd waar De Legende van Familie Vos over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Legende van Familie Vos. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Legende van Familie Vos al heeft ontvangen.

De Legende van Familie Vos trailer

Benieuwd of De Legende van Familie Vos iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Legende van Familie Vos jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Legende van Familie Vos kunt kijken!