https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/172550-e7e234837b57b0b7c1d13d9d3b6165c44f574f6e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Flummels (2021)

6
Ed en zijn zus Bo zijn Flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen.

De Flummels

6
84 minuten 07-07-2021

Filmposter De Flummels

Ed en zijn zus Bo zijn Flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen.

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn Flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere Flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat Flummels inmiddels uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden De Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden?

Bekijk het aanbod van De Flummels

Regisseur De Flummels

David Silverman

Schrijvers De Flummels

Onbekend

Cast De Flummels

Ken Jeong
Rachel Bloom
Adam DeVine

Alternatieve titels

De Flummels

Extinct

Filmagenda van De Flummels

De Flummels

Wil jij weten waar De Flummels op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Flummels draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Flummels informatie

Benieuwd waar De Flummels over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Flummels. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Flummels al heeft ontvangen.

De Flummels trailer

Benieuwd of De Flummels iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Flummels jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Flummels kunt kijken!