https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216169-30f2cfa2c77685bc48c8b10c925d4baaa7579635/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Gebroeders Schimm (2023)

Angst
Lilith komt samen met de professionele spokenjagers de Gebroeders Schimm een nieuw soort monster op het spoor, het monster dat verstopt is in ons allemaal.

De Gebroeders Schimm

Angst
105 minuten 12-10-2023

Filmposter De Gebroeders Schimm

Lilith komt samen met de professionele spokenjagers de Gebroeders Schimm een nieuw soort monster op het spoor, het monster dat verstopt is in ons allemaal.

De eigengereide tiener Lilith verslindt de boeken van de paranormale detective Sylvia Schaduwlicht en zou het liefst in haar voetsporen treden. Als Lilith tijdelijk naar een internaat moet, omdat haar moeder voor werk naar Nieuw-Zeeland gaat, heeft ze daar niet zoveel zin in. Het internaat is gelukkig een fijne plek, maar er gebeuren mysterieuze dingen, die voor het blote oog onzichtbaar zijn en Lilith wil het tot de bodem uitzoeken. Zijn het spoken? Klopgeesten? Monsters? Gelukkig nemen de professionele spokenjagers de Gebroeders Schimm haar op sleeptouw. De kleurrijke broers Hans en Wout weten wel raad met griezelige types, maar samen met Lilith komen ze een heel nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor. Het blijkt een van de gevaarlijkste monsters uit hun loopbaan; het monster dat verstopt is in ons allemaal.

Bekijk het aanbod van De Gebroeders Schimm

Regisseurs De Gebroeders Schimm

Michael Van Ostade

Andrew en Michael Van Ostade

Schrijvers De Gebroeders Schimm

Onbekend

Cast De Gebroeders Schimm

Michael Van Ostade
Andrew James Van Ostade
Tine Embrechts

Filmagenda van De Gebroeders Schimm

De Gebroeders Schimm

Wil jij weten waar De Gebroeders Schimm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Gebroeders Schimm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Gebroeders Schimm informatie

Benieuwd waar De Gebroeders Schimm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Gebroeders Schimm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Gebroeders Schimm al heeft ontvangen.

De Gebroeders Schimm trailer

Benieuwd of De Gebroeders Schimm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Gebroeders Schimm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Gebroeders Schimm kunt kijken!