De Gestampte Meisjes - Lext Nevel (2021)

De Gestampte Meisjes - Lext Nevel

04-12-2021
De tijd van twijfel is voorbij.De Gestampte Meisjes hebben getraind en zijn hun beste zelf geworden: glorieus en meedogenloos. Ze komen je inspireren en intimideren. Niemand kan meer om ze heen.De Gestampte Meisjes zijn op zoek gegaan naar de beste versie van zichzelf. Wat is een gelukkig leven? Hoe behaal ik al mijn dromen en doelen? Wanneer ben ik ooit tevreden?Niets blijkt goed genoeg, dus vergeet al die goeroes, stop met het lezen van zelfhulpboeken en laat die ted-talk-experts maar kletsen.Echter dan dit krijg je het niet. De Gestampte Meisjes laten je de waarheid zien: de worstelende, hijgende, eerzuchtige mens in al zijn glorie.

Regisseur De Gestampte Meisjes - Lext Nevel

Onbekend

Schrijvers De Gestampte Meisjes - Lext Nevel

Onbekend

Cast De Gestampte Meisjes - Lext Nevel

Onbekend

Filmagenda van De Gestampte Meisjes - Lext Nevel

De Gestampte Meisjes - Lext Nevel

Wil jij weten waar De Gestampte Meisjes - Lext Nevel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Gestampte Meisjes - Lext Nevel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Gestampte Meisjes - Lext Nevel informatie

Benieuwd waar De Gestampte Meisjes - Lext Nevel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Gestampte Meisjes - Lext Nevel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Gestampte Meisjes - Lext Nevel al heeft ontvangen.

De Gestampte Meisjes - Lext Nevel trailer

Benieuwd of De Gestampte Meisjes - Lext Nevel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Gestampte Meisjes - Lext Nevel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Gestampte Meisjes - Lext Nevel kunt kijken!