De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak (2020)

De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak

26-11-2020
Coronavirus in Nederland. Deze voorstelling gaat 26 juni niet door. We hebben de voorstelling naar 18 december verplaatst. Uw tickets blijven geldig voor deze avond. Let wel. Mocht deze datum in december óók niet lukken vanwege nieuwe maatregelen om het Coronavirus de baas te worden in Nederland dan wijken we uit naar wederom een andere datum. Mocht dat niet te plannen zijn dan krijgt men de ticketgelden retour. In elk geval volgt nadere informatie. Jury- én publieksprijs winnaar Cameretten, Chris Verlaan, debuteert met zijn muzikale cabaretprogramma ‘Man in de Maak’. In ‘Man in de Maak’ vertelt Chris wat er niet klopt in onszelf, in de maatschappij en wat hij mist. Hij deelt liefdevolle klappen uit, cynisch en pessimistisch, maar tóch vrolijk makend. “Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn...... Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid,” schreef de jury die hem bekroonde met de juryprijs Cameretten. Daarnaast verschenen er naar aanleiding van zijn optreden bij Cameretten vele lovende recensies: “Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme,” schreef de Volkskrant. Of het Parool: “Sterke liedjes en veel taalgevoel.” ‘Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist,’ is een tekstregel van deze data-analist uit Almere die je niet snel meer vergeet. Ook schreef de pers over Chris Verlaan :“Hilarische teksten’ en ‘aan zelfspot ontbreekt het Chris Verlaan geenszins” (Trouw) “Een bijzonder talent” (Volkskrant) “Zijn programma is persoonlijk maar in sterke woordgrapjes raakt hij ook aan wereldse zaken en de actualiteit.” (Telegraaf) “Chris Verlaan, antiheld, die met zijn trage energie en dito lichaamsbewegingen op delachspieren werkt” (Het Parool) Locatie De Greef, Ruishornlaan 21 Lisse Vrijdag 18 december. Aanvang 20.45 uur. Entree 10 euro. 80 plekken beschikbaar.

Regisseur De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak

Onbekend

Schrijvers De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak

Onbekend

Cast De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak

Onbekend

Filmagenda van De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak

De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak

Wil jij weten waar De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak informatie

Benieuwd waar De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak al heeft ontvangen.

De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak trailer

Benieuwd of De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Greef, Comedy & Drinks, Chris Verlaan met try-out van Man in de Maak kunt kijken!